Son Haberler

Türkiye bir yandan içeride azgınlaşan terör ile bir yandan komşu ülkelerde süren yangınla kavrulurken, bir yandan da ekonomi cephesinde mücadele ediyor. İşte Türk ekonomisinin makro ekonomik tablosu…

*Enflasyonun yükselen trendi devam ediyor
*İşsizlik, ekonominin en büyük sorunlarından biri olarak devam ediyor
*Cari açıktaki iyileşme sürüyor
*Bütçe dengesindeki olumlu tablo sevindiriyor Türkiye, birçok cephede birçok sorunla mücadele ediyor. Son aylarda artarak devam eden terör saldırıları, ekonomiye ciddi bir sekte vurdu. Öte yandan Rusya ile giderek daha fazla gerginleşen ilişkiler, ABD ve Rusya başta olmak üzere birçok ülkenin Suriye’de güç savaşına girmesi, Türkiye’nin güvenliğini giderek daha fazla tehdit eder hale geldi. Tüm bu gelişmeler, Türk ekonomisini yavaşlattı. Piyasalar, durgunluk nedeniyle ciddi bir nakit sıkıntısı yaşıyor.

İşte Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler…

Dosyanın devamı için Turcomoney dergisinin Mart sayısına bakabilirsiniz…

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Haberler

Site Haritası