Son Haberler

Yüksek lisans yapanlara büyük indirim

Piri Reis Üniversitesi, 2016-2017 öğretim yılı için Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerindeki tüm Yüksek Lisans programlarında % 40 doğrudan destek sağlayacak.

Destek, çalışan profesyonellere ve yeni mezunlara verilecek. Buna ilave olarak üniversite öğrencilere farklı burs imkânları sunmaya devam edilecek ve % 40 olarak doğrudan uygulanan bursun başarılı öğrenciler için farklı kademelerde artırılacak.   2016-2017 eğitim öğretim dönemi için Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz-Türkçe), Deniz İşletmeciliği ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programı (Tezli-İngilizce), Lojistik ve Tedarik Zincirleri Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) bulunuyor.

2016-2017 eğitim öğretim dönemi için Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ise Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Yüksek Lisans ve Doktora (İngilizce), Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programları (İngilizce), Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Yüksek Performanslı Deniz Platformları Yüksek Lisans Programı (İngilizce), Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Yüksek Performanslı Deniz Platformları Doktora Programı**, Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)**, Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezli) bulunuyor.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Taner BERKSOY “Enstitünün temel misyonu  sosyal bilimlerin tüm alanlarını evrensel nitelikteki bilimsel araştırma ve farklı faaliyetlerle  desteklemek,  eleştirel düşünceye  sahip, evrensel ölçekte araştırma yapabilen ve projeler üretebilen bağımsız araştırmacılar  ve bilim adamları yetiştirmek” dedi.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur, “Enstitünün vizyonu,  fen bilimleri ve denizcilik  alanlarında, ulusal ve uluslararası düzeyde üstün  nitelikli, inovasyon ve girişimcilik anlayışı kazanmış profesyoneller ve akademisyenler  yetiştirmek, Ar-Ge çalışmalarına öncülük eden, uluslararası  çağdaş bir araştırma üniversitesi olmak” şeklinde konuştu.

Etiketler : haber, gündem

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Haberler

Site Haritası