Son Haberler

“Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar” buluşuyor

Türkiye, bugün yaklaşık 800 milyar dolarlık milli geliriyle dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasında ise, bunda genç ve dinamik nüfusumuzun, dünyanın dört bir tarafına dağılan ve küresel devlerle yarışan, üretim ve yatırım yapan, ülkemize döviz kazandıran, başarıdan başarıya koşan Türk firmalarının ve Türkiye pazarını cazip gören, yatırım yapan uluslararası firmaların büyük payı var.

İşte K Medya Grubu bünyesinde 2011 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan ekonomi/finans dergisi Turcomoney de, bu hedef doğrultusunda ilerliyor. Nitekim Turcomoney, Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e 40’a yakın ülkenin ekonomisi ile ilgili raporları Türkçe-İngilizce olarak yayınladı. Birçok ülkenin lideri, başbakanı ile yapılan röportajları sayfalarına taşıdı.

Turcomoney, bu özellikleriyle Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi… Zengin içeriği, sektör araştırmaları, ülke raporları ve ses getiren röportajları ile Turcomoney,  iş dünyası ve devletleri yönetenler için referans kaynağı… Turcomoney, ülke raporlarıyla yatırım fırsatlarını ve iş imkanlarını büyüteç altına alıyor, uluslararası pazarlara açılmak isteyen iş dünyası için rehber oluyor. Turcomoney, birbirinden değerli yazarlarının çarpıcı analizleri ile Türkiye ekonomisinin nabzını tutuyor…

Dijital devrimle gelen yeni döneme hazırlık yapan Turcomoney, önümüzdeki aylarda sosyal medya ile entegrasyonu sağlamak, dijital yayın platformundaki konumunu güçlendirmek için başlattığı çalışmaları yakın bir gelecekte tamamlayacak.

Turcomoney, misyonuna uygun olarak 3 yıl önce başlattığı çalışma ile TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR’ı ödüllendiriyor. Değişik alanlardaki uzmanlıkları ile tanınan ve birbirinden değerli isimlerden oluşan TURCOMONEY JÜRİSİ, titiz bir değerlendirmenin ardından üretimi, yatırımı, istihdamı, ihracatı, yenilikçi yaklaşımları, sosyal sorumlulukları ile  TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYI DEĞER KATANLAR’ı belirledi…

“TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”, 20 Aralık 2018 Perşembe günü WOW İstanbul Hotel’de, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan muhteşem törende buluşacak.  “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”ı şimdiden kutluyoruz.

TBMM BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM’DAN YATIRIMCILARA MESAJ VAR…

Turcomoney Jürisi tarafından “YILIN DEVLET ADAMI” Ödülü’ne layık görülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Turcomoney’e çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu, dikkat çeken mesajlar verdi: “Türkiye, yatırımcılar için cazip bir ülke”. Bakanlık, başbakanlık yapmış, halen Meclis Başkanlığı yapan Sayın Yıldırım’ın verdiği mesajlar, bu bakımdan büyük önem taşıyor…

VİZYONER İŞADAMI METE BÜLGÜN, ÇİNLİLERLE 2 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPIYOR

Vizyoner işadamı Mete Bülgün, enerji sektörü ile ilgili önemli bir proje geliştirdi, dünyanın en büyük enerji şirketlerinden Shanghai Electric Power’i ikna etti . Çin’in enerji şirketi Shanghai Electric, Bülgün’ün şirketi EMBA Elektrik’e ortak oldu ve Adana’nın Yumurtalık ilçesinde inşa edilen kömür santrali için Türkiye’ye 2.2 milyar dolar transfer edecek. Bu proje, Çin’in Türkiye’ye doğrudan ilk yatırımı. Başarılı işadamı Mete Bülgün, hedeflerini ve projelerini Turcomoney’e anlattı. Bu ilginç röportajı okumanızı öneriyorum.

TÜRK EKONOMİSİ NEREYE GİDİYOR?

İşadamından sıradan vatandaşına, esnaftan profesyonel yöneticisine hemen herkesin merak ettiği soru, “Türk ekonomisi nereye gidiyor?”

Her biri kendi alanında uzman olan Turcomoney Dergisi’nin yazarları, ekonominin rotasını çizdi, “yol haritası” niteliğinde analizler yaptı, uyarılarda bulundu… Yazarlarımızın bu önemli analizlerini okumanızı öneriyorum…

Bu düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor, sağlıklı, mutlu, bol kazançlı ve huzurlu bir yıl  diliyorum…

Dr. Kazım Kılınç
Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni

kakilinc@turcomoney,com

 

 

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası