Son Haberler

Siyasilerden teröre tepki yağdı

Terör örgütü’nün İstanbul taksim’deki kanlı katliamı, siyasi partilerin de sert tepkilerine neden oldu. 4 kişinin hayatını kaybettiği, 36 kişinin yaralandığı saldırıyı kınayan siyasiler, “birlik beraberlik çağrısı” yaptı…

‘Türkiye teröre alışmayacak’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Türkiye’nin terör alışmayacağını söyledi.

CHP’nin ‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ için Antalya’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK üyeleri, İstanbul’daki canlı bomba saldırısı ardından acil değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ardından açıklama parti sözcüsü Böke’den geldi. Böke, “Yine ölüyoruz” diye başladığı sözlerine, “Bugün bir kez daha terör bizden çok değerleri, canlarımızı aldı. Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifa ve milletimize ve tüm sevenlerine de derinden başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

 

‘Türk milleti terörü yenecek’

MHP Genel Başkanı Bahçeli:

“Her ne olursa olsun, kim neyi dayatırsa dayatsın Türk milleti topyekün ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Hevesler boşunadır, çünkü hainler başaramayacak, milli birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır.

Küresel ve bölgesel efendileri hesabına kiralık tetikçilik yapan canilerin bir yanda Doğu ve Güneydoğu’da kan dökmesi, diğer yanda belirli aralıklarla Ankara ve İstanbul’un kalbini hedeflemesi, Türkiye’nin Suriyelileşmesi ve Lübnanlaşması amacına dönük hunhar bir stratejinin ara duraklarıdır. Türk devleti elinde silah taşıyan, beline bomba saran Türkiye düşmanlarının hakkından gelecek güç ve yeterliliğe sahiptir.”

‘Hükümet alıştı ama biz alışmayacağız’

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamayla ilgili olarak “Saldırıyı kınıyorum. Hükümet bu tür saldırılara alıştı ancak biz alışmayacağız

 

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası