Son Haberler

İnşaat sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alan İnanlar, 51 yıllık bir geçmişe sahip. İnanlar, ağırlıklı olarak lüks konut ve ofis projeleri ile dikkat çekti. Sonraki yıllarda faaliyet alanlarına sigortacılık ve otomotiv sektörünü de ekledi. İnanlar Grup, inşaat sektöründe iddialı projelerle adından söz ettiriyor.
İnanlar Grubu’nda 600 kişi istihdam ediliyor. 2015 yılında 559 milyon TL seviyesinde ciro gerçekleştiren İnanlar Grubu’nun 2016 yılı hedefi, bu rakamı 750 milyon liraya çıkartmak. Peki inşaat sektörü nereye gidiyor? Ekonomiyi canlandırmanın can simidi gayrimenkul mü? Konut fiyatları şişti mi? Yükselen semtler hangileri? Daha birçok soru…

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektör ile ilgili ilginç değerlendirmelerini, şirketin hedeflerini ve projelerini Turcomoney’e anlattı…

Turcomoney'i
Seçkin Yaysat bayilerinde,
D&R : http://www.dr.com.tr/Dergi/Turcomoney/Kolektif/Ekonomi-Haber/Ekonomi-is-Dunyasi/urunno=0000000370911
Dijimecmua:http://www.dijimecmua.com/turco-money/
Remzi Kitabevi, İnkılap, NT, Özdilek, Real mağazalarında satın alabilirsiniz...

1 Yorum

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Cavit Cavcav
    2 Nisan 2016 20:12 - Reply

    Helal olsun. Büyük iddia

  • İlgili Haberler

    Site Haritası