Son Haberler

Körfez Bölgesi, Avrupa, Orta Asya ülkeleri, Ortadoğu ülkeleri son iki yılda meydana gelişmelerden önemli ölçüde zarar gördü. 2015 yılında ardarda yapılan seçimler, giderek tırmanışa geçen terör dalgası, Suriye’de ve Ortadoğu ülkelerindeki iç savaş, hızlı göç dalgası, petrol fiyatlarının düşmesi nedeniyle üretici ülkelerin krize girmesi Türk ekonomisini olumsuz etkiledi. İhracat kanalı tıkandı, piyasalar durgunlaştı. İşte tüm bu olumsuzluklara rağmen ihracatını artırmayı başaran firmalar da var. Bunlardan biri de alüminyum sektörünün önde gelen firmalarından Burak Alüminyum. Türkiye’de sektörün ilk 5 firması arasında yer alan Burak Alüminyum, özellikle Türk Cumhuriyetleri’ne ve Afrika ülkelerine ihracat yaparak 2015 yılını hasarsız bir şekilde atlattı.
Tüm olumsuzluklara reğmen 2016 yılından umutlu olan Burak Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Demir, hedeflerini ve projelerini Turcomoney’e anlattı…

Turcomoney'i
Seçkin Yaysat bayilerinde,
D&R : http://www.dr.com.tr/Dergi/Turcomoney/Kolektif/Ekonomi-Haber/Ekonomi-is-Dunyasi/urunno=0000000370911
Dijimecmua:http://www.dijimecmua.com/turco-money/
Remzi Kitabevi, İnkılap, NT, Özdilek, Real mağazalarında satın alabilirsiniz...

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Haberler

Site Haritası