Son Haberler

MWH, dünya genelinde “su ve enerji altyapısı” sektörüne öncülük eden, tam donanımlı küresel danışmanlık,
mühendislik ve inşaat alanında faaliyet gösteren uluslararası bir şirket.

Geçmişi 120 yıl öncesine dayanıyor. 1820 yılında kurulmuş. 35 ülkede, 190 ofisi ile faaliyet gösteriyor. Global olarak 8000’inden fazla çalışanı bulunan firmanın toplam aktif büyüklüğü, 1.5 milyar doların üzerinde.

MWH Türkiye; su kaynakları, hidroelektrik mühendisliği, çevre mühendisliği ve altyapı alanlarında 1999 yılından bu yana, Türkiye’de faaliyet gösteriyor. MWH Türkiye; Türk şirketlerinin yeşil enerji ve sürdürülebilirlik girişimlerini desteklemek için EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ve EIB (Avrupa Yatırım Bankası) adına, TurSEFF (Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı) ve MidSEFF (Türkiye Orta Ölçekli Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı) olmak üzere iki sürdürülebilir enerji kredi programına öncülük ediyor. Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası’nın Türkiye’deki teknik ve finansal danışmanlık hizmetini veriyor. MWH Türkiye Genel Müdürü Murat Sarıoğlu, projeler ve hedeflerini Turcomoney’e anlattı…

Dosyanın devamı için Turcomoney dergisinin Mart sayısına bakabilirsiniz…

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Haberler

Site Haritası