Son Haberler

2021 Bursa Kalite Ödülleri 25-26 Mayıs'ta sahiplerini bulacak

BURSA (AA) – Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ile Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) iş birliğiyle 19'uncusu düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu ile 2021 Bursa Kalite Ödülü Töreni 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

BUSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, sempozyum ve ödül törenine ilişkin KalDer Evi'nde toplantı düzenlendi.

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, burada yaptığı konuşmada, 19. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun hazırlıkları ve içeriğine ilişkin bilgi verdi.

Direkçi, 2003 yılından bu yana bilgi ve deneyimin, kalite kültürünün iş dünyası ve toplumla paylaşılması için BUSİAD iş birliğiyle düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun "Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız" temasıyla 25-26 Mayıs'ta çevrim içi ve yüz yüze gerçekleştirileceğini belirtti.

Değişim ve dönüşümle yaşamın her geçen gün yeniden şekillendiğini dile getiren Direkçi, şunları söyledi:

"Yeni iş yapma biçimleri, yeni dijital dünyalarla kurgulanan sosyal yaşam ve bu yöndeki yatırımlar hızını kesmeden devam ediyor. İş yaşamının köklü sektörleri tecrübeleriyle lokomotif olmayı sürdürüyor. Amaçlarda birlik, ortak ilkeler oluşturmak, uygulamak bugünü yaşamak için değil geleceğe birlikte varmak için insanlığın ve yaşam döngüsünün çıkış noktası işte tam da bu sebeplerle ulusal düzeydeki konuşmacılar ve katılımcılarımızla bu konuları 25-26 Mayıs'ta sempozyumda tartışmaya açacağız."

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da sorunların ancak güç birliğiyle çözülebileceğinin farkında olduklarını belirterek, "Biz de BUSİAD olarak yeni dönemde oluşturduğumuz 11 komite çerçevesinde paydaşlarımızla birlikte Bursa ve ülkemiz için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Güçlerimiz, kaynaklarımız ve en önemlisi zaman ve emeğimiz sınırsız değil. O nedenle 19. Kalite ve Başarı Sempozyumu'muzun mottosu, hayatımızda tüm alanlarda bizler için bir mihenk taşı olmalı." ifadelerini kullandı.

Bursa Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Alptekin Aykaç da geçen ekim ayında başlayan heyecanlı ödül yolculuğunda sona yaklaşıldığını söyledi. Aykaç, "Takvim doğrultusunda kurumlar hazırlıklarını yaptı. Değerlendiricilerin saha ziyaretleri sonucu 4 kurumumuz finale kalmayı başardı. Bu yıl sanayi, yerel yönetim ve eğitim kurumları olmak üzere farklı alanlardan finalistlerimiz var ne mutlu ki. Finale kalan Hitachi Astemo Türkiye, Bandırma Belediyesi, Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası