Son Haberler

Akbank’a Euromoney’den 9. kez ödül

Akbank Private Banking, Euromoney’nin “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu” ödülünü kazandı.

Euromoney’nin “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu” ödülünü dokuzuncu kez alan Akbank Private Banking, ayrıca bu ödülü yedi yıl üst üste kazandı. Londra’da gerçekleştirilen törende ödülü Akbank adına Akbank Private Banking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık aldı.

Akbank Private Banking olarak mevduat, hisse senedi, döviz gibi konvansiyonel ürünlerin yanında, global ölçekte işlem gören uzmanlık ürünleri konusunda da aktif faaliyet gösterdiklerini belirten Bağrıaçık, “Müşterilerimizin ihtiyaç duydukları finansal çözümleri sunuyor ve yatırımlarını yönlendirme konusunda daima onlara destek oluyoruz. Ayrıca, başlıca uzmanlık alanlarımız olan, döviz forwardları, double no touch ve hisse senedi, altın ve diğer emtia opsiyonları gibi sofistike ürünlerde verdiğimiz hizmetler ile öncülüğümüzü sürdürüyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımızla alanımızda fark yaratmaya devam edeceğiz. Hizmet kalitemizdeki mükemmellik ve markamızın gücü sayesinde, son 7 yılda ardı ardına olmak üzere toplam 9 defa ödülü almanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası