Son Haberler

Kanada’da yatırım imkanları…

Turcomoney yazarı Çiğdem Yorgancıoğlu’nun, Kanada’da yatırımlar ve Chi Ci Talks serileri başlıyor.

Kanada, dünya genelinde yatırımcıların tercih ettiği ülkeler arasında yer alıyor. Kanada; ekonomik istikrarı, sağlam finansal kurumları, güçlü iş ortamı ve dünya çapındaki ticari anlaşmaları ile yatırımcılar için önemli avantajlar sağlar. Ayrıca yatırımcılar Kanada’nın kalifiye işgücüne, düşük işletme maliyetlerine, geniş bir pazar ve sürdürülebilir çevre politikalarına erişim sağlayabilirler.

Kanada’da yatırım yapmayı planlayanların önünde bazı seçenekler bulunuyor. Kanada ‘da bir iş kurmak mümkün. Bunun dışında emlak yatırımı yapmak, hisse senedi ve tahvil gibi finansal araçlarla yatırım yapılabilir. Kanada hükümeti tarafından sunulan yatırım programlarına katılmak ve girişimcilik programlarına başvurmak da seçenekler arasında.

Kanada’da yatırım yapmak isteyen yabancılar için uygulanan vergi oranları, yatırımın türüne ve vergi yasalarına göre değişiyor. Delta Marriot Hotel’de 24 Şubat’ta düzenlenecek olan toplantıda Kanada’daki yatırım imkanları tüm yönleriyle ele alınacak. Canada Göçmenlik ve Yatırımlar Sempozyumu’nda ele alınacak konuları yazarımız Çiğdem Yorgancıoğlu “Chi Ci Talks”da seri halinde kaleme alacak.

 

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Haberler

Site Haritası