MOSKOVA (AA) – Moskova Borsası’nın, ana endeksinin yuan cinsinden de hesaplanmasına başlanacağı bildirildi.
Moskova Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamada, 24 Eylül’den itibaren halihazırda sadece ruble ve dolar cinsinden hesaplanan ana endeksin yuan cinsinden de hesaplanacağı kaydedildi.
ABD Hazine Bakanlığının 12 Haziran’da yaptırım listesine aldığı Moskova Borsası, 13 Haziran’dan itibaren dolar ve avro cinsinden yapılan işlemleri sonlandırmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsim *
Email *
Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.
Δ
Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.