İSTANBUL (AA) – Sigorta Tahkim Komisyonu Müdürlüğüne Abdullah Adıyaman'ın atandığı bildirildi.
Sigorta Tahkim Komisyonundan yapılan açıklamaya göre, Müdürlüğe atanan Adıyaman, İstanbul Üniversitesi Sigortacılık Bölümünden mezun oldu.
Adıyaman, sırasıyla Nişantaşı Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Nişantaşı Üniversitesi Bilgi Teknolojileri alanlarında yüksek lisansını tamamladı. Sigorta sektörüne 2004'te hasar departmanında adım atan Adıyaman, çeşitli sigorta şirketlerinin hasar ve teknik bölümlerinde üst düzey görevlerde bulundu.
Abdullah Adıyaman, 2018 Haziran'dan bugüne kadar Bereket Sigorta ile Bereket Emeklilik ve Hayat Şirketlerinin hasar yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsim *
Email *
Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.
Δ
Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.