YOZGAT (AA) – Ziraat Katılım'ın 142. şubesi Yozgat'ta düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış töreninde konuşan Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, Ziraat Katılım'ın, Yozgat'ta da açılan ilk kamu katılım bankası olduğunu söyledi.
Özdemir, Ziraat Katılım'ın vatandaşa en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğini belirterek, "Katılım bankacılığının ülkemizde geliştirilmesi ve büyümesine Yozgat'ımızın da katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bankamızın kentimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz." dedi.
Konuşmanın ardından kurdele kesilerek şube hizmete açıldı.
Açılış törenine, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve vatandaşlar katıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsim *
Email *
Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.
Δ
Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.