Son Haberler

1000 GENCE YENİ GİRİŞİMCİ DESTEĞİ

Türkiye genelinde 802 adet ve yurtdışında 6 adet olmak üzere toplam 808 adet şube ile hizmet veren Halkbank, yeni girişimcilerin sayısını artırmak amacıyla KOSGEB ile bir protokol imzaladı. Eğitimini başarıyla bitiren 1000 gence girişimcilik desteği verilecek

KRİZ DöNEMLERİNDE BİLE DESTEK
Birçok banka kriz dönemlerinde desteğini çekerken Halkbank, her şart altında girişimciler desteğini sürdürüyor. Bu politika bundan sonra da devam edecek.

KOBİKART DöNEMİ BAŞLIYOR
Halkbank, alışveriş özelliği ile çek, senet, teminat mektubu, banka havalesi vb. masrafları ortadan kaldıracak olan KOBİKART’ı KOBİ’lere dağıtmayı planlıyor. Böylece firmaların satış ve tahsilâtları kolaylaştıracak, satıcı da çek ve açık hesap riskini ortadan kaldırmış olacak.

Halkbank, Türk bankacılık sisteminde esnf ve sanatlarlara, dahada ötesinde KOBİ’lere hizmet vermek üzere kurulan bir banka. Bu özelliği nedeniyle Halkbank, halk arasıda “ESNAFIN BANKASI” , “KOBİ’LERİN BANKASI” olarak nitelendiriliyor. Bu tanımlamayı haklı çıkartacak sebepler de var kuşkusuz. Nitekim BDDK’nın verilerine göre Türkiye’de sektör tahsis edilen kredi miktarı Temmuz 2012 sonu itibariyle 162,8 Milyar TL’den, 170,8 Milyar TL’de ye yükseldi. Yani artış tutarı 7,99 Milyar TL seviyesinde oldu. Halkbank, bu dönemde kredilerini 19.670 Milyon TL’den, 21.749 Milyon TL’ye yükseldi. İşte ilk 7 ayda sektördeki artışın % 26’sı Halkbank tarafından karşılandı. Halkbank, KOBİ bankacılığı açısından işte böyesine önemli bir işlev görüyor.

Banka, önümüzdeki döneme ilişkin de esnaf ve KOBİ’le yönlik bir dizi proje için düğmeye bastı. KOBİ’lerden Sorumlu Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel Hedeflerini Turcomoney’e anlattı…

HABERİN DEVAMI TURCOMONEY‘DE!
TURCOMONEY EKİM 2012 SAYISI, YAYSAT BAYİLERİNDE!
AYRICA D&R, REMZİ KİTABEVİ, KABALCI KİTABEVİ VE NT MAĞAZALARINDA..

Yorum yok

Yorum Yazın

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

*

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası