Rus haber ajansı RIA Novosti’de yer alan bir haberde, Rosaviation’ın, Ural Havayolları şirketine, Rostov-na-Donu, Nijniy Novgorod ve Kazan şehirlerinden Antalya‘ya haftada yedi uçuş gerçekleştirmesi için gerekli izni verdiği belirtildi.
YASAK GELMİŞTİ
Geçen yıl kasım ayında Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından, Rusya hükümeti Türkiye‘ye tur paketi satışlarını ve charter uçuşları yasaklamıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsim *
Email *
Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.
Δ
Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.